نشست آنلاین هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه المستقبل با دانشگاه خوارزمی

| تاریخ ارسال: 1403/2/25 |
روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ یک نشست آنلاین میان نمایندگان دانشگاه خوارزمی و اعضای هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه المستقبل صورت گرفت. در این نشست نمایندگان دانشگاه المستقبل تمایل و آمادگی خود را جهت برگزاری کلاسهای آموزشی حضوری در دانشگاه خوارزمی عنوان کردند. همچنین پیشنهاد برگزاری مدرسه تابستانه از سوی تیم عراقی مطرح شد که مورد موافقت نمایندگان دانشگاه خوارزمی قرار گرفت. موضوعات مورد توافق دیگر میان دو دانشگاه شامل چاپ مقالات و کارهای تحقیقاتی مشترک و نیز برگزاری کنفرانس مشترک در عراق با موضوع ورزش بود. مقرر شد جزئیات برگزاری مدرسه تابستانه در قالب یک پروپوزال در آینده نزدیک از سوی نمایندگان دانشگاه المستقبل به دانشگاه خوارزمی ارائه شود.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 868 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر