مرکز روابط بین الملل- اخبار
برگزاری اولین همایش راهبردهای مرجعیت علمی بین‌المللی به میزبانی دانشگاه خوارزمی

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1403/6/10 | 
به همت سازمان دانشجویان و مرکز مطالعات بین الملل دانشگاه خوارزمی، اولین همایش راهبردهای مرجعیت علمی-بین‌المللی به عنوان پیش رویداد اولین نمایشگاه جاذبه­ های تحصیل در ایران روز چهارشنبه، هفتم شهریور ماه، با حضور جمعی از مقامات ارشد سازمان امور دانشجویان، معاونین و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های کشور، و دیگر دست‌اندرکاران حوزه آموزش عالی در تالار ابوریحان پردیس تهران دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، دکتر عظیمی وقار، رئیس مرکز روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی، ضمن خوش­آمدگویی به حاضرین، این همایش را رویدادی بی‌نظیر دانست که با هدف ترویج گفتمان جذب حداکثری دانشجویان بین‌المللی در کشور و نمایش ظرفیت‌های دانشگاه‌های ایران در این حوزه برگزار شده است. وی تأکید کرد که دانشگاه‌های فعال در حوزه بین‌الملل نقش مهمی در سیاست‌گذاری جهانی ایفا می‌کنند و ایران نیز با سرمایه‌گذاری در این زمینه، به دنبال ارتقاء جایگاه خود به‌عنوان یک مرجعیت علمی بین‌المللی است.
در ادامه، دکتر سلمانپور، مشاور رئیس سازمان امور دانشجویان و رئیس ستاد نمایشگاه جاذبه های تحصیل در ایران، به تشریح راهبردهای جذب دانشجویان بین‌المللی از طریق نمایندگی‌های خارج از کشور، نقش نمایشگاه‌های آموزش عالی در انتخاب دانشجویان، و برنامه‌های آینده پرداخت. وی همچنین از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران با ۱۴ رویداد مختلف از ۱۷ تا ۲۰ مهر ماه در محل مصلی بزرگ امام خمینی «ره» خبر داد و بر اهمیت برنامه‌ریزی و هماهنگی دقیق برای برگزاری باشکوه این رویداد تأکید کرد.
در ادامه این همایش، دکتر ابطحی، معاون مرکز همکاری‌های بین‌المللی وزارت علوم، به بررسی نکات کلیدی در دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه پرداخت و به موضوعاتی همچون فرآیند آماده‌سازی، شناخت نیازهای بازار آموزش عالی، و اجرای رویدادهای نمایشگاهی اشاره کرد.
همچنین، دکتر باقری، رئیس اندیشکده مرجعیت علمی وزارت علوم، در خصوص عوامل موثر در تحقق مرجعیت علمی کشور، تاریخچه این موضوع، و اقدامات انجام‌شده در راستای دستیابی به این هدف در یک سال اخیر، توضیحاتی ارائه داد و از برگزاری نخستین همایش ملی مرجعیت علمی در آبان ماه ۱۴۰۲ خبر داد.
در بخش دیگری از این همایش، دکتر سوزنچی، مدیرکل امور دانشجویان بین‌الملل، به اهمیت نمایشگاه جاذبه‌های تحصیل در ایران اشاره کرد و آن را فرصتی برای گردهمایی تمامی دست‌اندرکاران حوزه جذب دانشجویان بین‌المللی دانست. وی افزود که این نمایشگاه با بیش از ۴۰۰ غرفه، ویترینی از جاذبه‌های تحصیلی کشور ایران را به نمایش می‌گذارد و فرصت مناسبی برای تبادل تجارب و ارتقای تعاملات بین‌المللی فراهم می‌آورد.
این همایش با برگزاری کارگاه‌ تخصصی و جلسه هم­اندیشی مدیران دانشگاه‌ها پیرامون راهبردهای جذب دانشجویان بین‌المللی و نیز آمادگی هر چه بیشتر برای برگزاری هر چه بهتر نمایشگاه جاذبه­ های تحصیل در ایران به پایان رسید. امید است که نتایج این همایش، گامی مؤثر در جهت تقویت جایگاه علمی ایران در عرصه بین‌المللی و جذب بیشتر دانشجویان خارجی از یک سو و از سوی دیگر آمادگی هر چه بیشتر در برگزاری اولین نمایشگاه جاذبه‌های تحصیل در ایران باشد.

 
نشانی مطلب در وبگاه مرکز روابط بین الملل:
http://khu.ac.ir/find-68.9154.72541.fa.html
برگشت به اصل مطلب